Ecologie

 

În zilele noastre, necesitatea producţiei şi economisirii de energie fără poluarea mediului au devenit un lucru obişnuit. Resursele tradiţionale de energie ale planetei se diminuează într-un ritm alarmant pe măsură ce cresc cerinţele energetice ale societăţii noastre, generând poluanţi care afectează echilibrul climatic.

 

Autonomie

 

Sursele de energie regenerabilă promit să ofere o soluţie la problema energetică, precum şi la cea privind poluarea. Treptat, legislaţia internaţională se schimbă şi încurajează – sau chiar impune – utilizarea produselor de energie alternativă, în vederea satisfacerii cerinţelor energetice fără periclitarea mediului înconjurător. Sistemele solare şi fotovoltaice, turbinele eoliene şi numeroase alte produse energetice eficiente sunt disponibile pentru a construi casa ecologică a viitorului.

Eficienţă

 

Sistemele solare constituie o propunere ecologică şi o soluţie energetică eficientă, care combină un randament ridicat, autonomia, un aspect estetic şi uşurinţă în instalare şi economisirea banilor. Acestea sunt fabricate din materiale excelente, în conformitate cu specificaţiile internaţionale, şi deţin toate certificările şi testele care le confirmă calitatea.

Aspectul estetic

 

Sistemele noastre solare au un aspect estetic ridicat şi pot fi instalate simplu şi rapid pentru a se îmbina cu arhitectura tradiţională sau modernă a unei clădiri şi pentru a furniza gratuit apă caldă aproape tot timpul anului; chiar şi în regiunile cu puţină lumină solară, acestea reuşesc să preîncălzească apa, ceea ce contribuie la reducerea semnificativă a consumului de energie tradiţională.

Economie

 

Volumul cheltuielilor depinde de particularităţile fiecărui caz în parte. În general, se consideră o investiţie care se amortizează după 3-7 ani, cu o durată medie de viaţă de peste 20 de ani. Prin utilizarea sistemelor solare prin termosifon sau cu circulaţie forţată, se obţine o economie de energie de 70- 100%. În acelaşi timp, durata de funcţionare a boilerului sau rezistenţa electrică este redusă, în funcţie de cantitatea de lumină solară din fiecare regiune şi de dimensiunea sistemului, cu o reducere simultană de emisii de dioxid de carbon.

Soarele

 

Puterea solară este o sursă de energie curată, continuă, moderată şi regenerabilă, obţinută chiar de la natură. Este singura sursă de energie care ofertă predictibilitate şi siguranţă în alimentarea cu energie. Utilizarea acesteia protejează mediul şi nu cauzează schimbări climatice, deoarece nu emite poluanţi şi contribuie la echilibrul energetic, reducând consumul surselor tradiţionale de energie. Să luăm exemplul unui boiler solar obişnuit de uz casnic: acesta economiseşte aproximativ 1000 kWh/m2 pe an şi previne emisia a 1200 kg CO2, ceea ce este echivalent cu cantitatea absorbită de o pădure de 1500 m2.

 

Haideţi să acceptăm oferta generoasă a soarelui nostru şi să fim conştienţi de ameninţarea energetică a viitorului selectând produse ecologice şi să spunem cu toţii:

 Da. Vrem să le oferim copiilor noştri o lume mai bună.

Sunteți aici: Home Priorități