Екология

 

В днешно време, необходимостта от еко производство и пестене на енергия, което не замърсява околната среда е станал общоизвестен факт. На планетата конвенционалните енергийни ресурси намаляват до застрашаващо ниво, като енергийните нужди на обществото ни се увеличават все повече, генериращи големи замърсявания, които засягат баланса на климата ни.

 

Автономия

 

Възобновяеми енергийни източници са обещаващо решение на енергийния проблем, както и за замърсяването на планетата ни. Постепенно международното законодателство се променя и насърчаване или дори налагане използването на алтернативни енергийни продукти с цел да се задоволят енергийните нужди без да се застрашава околната среда. Слънчеви и фотоволтаични системи, вятърни турбини, ВЕЦ системи, био маса и множество други чисти енергийни продукти са тук за да бъде изграден екологичен свят  - нашият ДОМЪТ НА БЪДЕЩЕТО.

 

Ефективност

 

Слънчевите системи представляват екологично предложение и ефективно енергийно решение, съчетаващо висока производителност, самостоятелност, естетика и спестяване на пари. Изработени от здрави и високотехнологични материали в съответствие с международните изисквания с наличието на всички сертификати и лабораторни тестове, които потвърждават качество на продуктите произвеждани от TRIMO®.

 

Естетика

 

Нашите слънчеви системи са високо естетични и могат да бъдат лесно и бързо монтирани така, че да се слеят с традиционната или модерната архитектура на сградата и да се предостави безплатно топла вода през цялата година. Дори в региони с ниска слънчева светлина продуктите ни постигат предварително подгряване на водата, което допринася за сериозното намаляване на потреблението на конвенционална енергия.

 

Икономия

 

Инвестициите зависят от особеностите на всеки отделен случай и регион на експлоатация. Като цяло се счита за добра инвестиция, когато тя се изплаща след 3-7 години със среден живот по-дълъг от 20 години. С използването на слънчеви системи, термосифони или циркулационни системи под налягене се постига икономия на енергия от  70 до 100%. Едновременно с това по време на работа на системата, потреблението на електричество се намалява в зависимост от слънчевата светлина на всеки регион, както и от размера на системата  и едновременно с това се намаляват емисиите на въглероден диоксид.

 

Слънцето

 

Слънчевата енергия е чиста, безкрайна, мека и аболютен възобновяем източник на енергия, получена от самата природа. Това е единствения източник на енергия, който предлага предвидимост и сигурност в доставките на енергия. Употребата му предпазва околната среда и не предизвиква климатични промени, защото той не излъчва замърсители и допринася за енергийния баланс чрез намаляване на потреблението на конвенционални енергийни източници. Нека да вземем за пример един стандартен домакински слънчеви бойлери: той спестява около 1 000 kWh/m2 годишно и предотвратява отделянето на 1200 килограма CO2, което е равно на 1500 кв. м гора.

 

 

Нека приемем щедрото предложение на нашето слънце и да заемем съзнателна позиция по отношение на енергийната заплахата на бъдещето, чрез избора на екологично чисти продукти и нека всеки от нас заяви:

 

Да. Ние искаме да предоставим на нашите деца един по-добър свят.

 

Вие сте тук:Home Приоритети